Op zaterdag 5 november zijn we met 7 enthousiaste Rotaracters voor de stichting Sintvoorieder1 druk in de weer geweest om zoveel mogelijk cadeaus in te pakken. Voor veel kinderen is het vieren van Sinterklaas een vanzelfsprekendheid. Dit is helaas niet voor alle kinderen in Nederland het geval. Stichting Sintvoorieder1 heeft als doel zoveel mogelijk kinderen die in moeilijke omstandigheden verkeren een sinterklaascadeau te geven. Want ieder kind verdient een cadeau op 5 december!

Na een lekker bakje koffie en een korte uitleg zijn we aan de slag gegaan om cadeaus in te pakken voor kinderen van 10-11 jaar oud. Omdat er op verschillende tafels werd ingepakt waren we er uiteraard op gebrand om zoveel mogelijk cadeaus in te pakken. Verschillende methodieken om in te pakken werden daarbij geprobeerd! Uiteindelijk hebben we rond de 300 cadeaus kunnen inpakken.
Erg fijn want hierdoor worden 300 kinderen verrast op 5 december. Wij hebben een leuke en zinvolle dag gehad en hopen volgend jaar weer een bijdrage te kunnen leveren. Hieronder nog wat algemene informatie van de stichting en wat foto’s van de dag.