Leden

The Admiral (30) Voorzitter

Nadat ik eerder in verschillende steden had gewoond, kwam ik onlangs naar Den Haag om te werken. Genieten van creatieve hobby’s, van fotografie tot theater. Werd lid van Rotaract omdat het een actieve jonge groep lijkt die zich inzet voor het welzijn van het gebied.

Froukje (31) Secretaris

Een gesprek begint vaak met de vraag: wat doe je? Naar mijn idee is het eerder relevant te vertellen waar je vandaan komt en waar je naartoe wilt. Ik ben geboren en getogen in Den Haag. Na mijn studie kunstgeschiedenis in Leiden en verschillende periodes in het buitenland te hebben gewoond, ben ik teruggekeerd naar mijn geboortestad. Ik ben lid geworden van Rotaract omdat ik samen met andere young professionals wil bijdragen aan een samenleving waarin mensen zich met elkaar verbonden voelen. De bijeenkomsten zijn gezellig en vol inspiratie; het is interessant om nieuwe mensen vanuit diverse achtergronden en beroepsgroepen te ontmoeten en gezamenlijk te werken aan mooie projecten.

Rudolph (31) Penningmeester

Op zoek naar een avontuur ben ik in 2014 naar Nederland gekomen. Aan de Universiteit Twente heb ik een master Bouwmanagement gedaan en ben na mijn afstuderen verhuisd naar Leiden om te gaan werken in de bouwwereld. Ik besloot me bij Rotaract aan te sluiten om te helpen en tijd te delen met de lokale gemeenschap die vrijwilligerswerk doet. Naast het helpen van de gemeenschap, is het lid worden van deze groep een mooie gelegenheid om andere internationale jonge professionals te ontmoeten en nieuwe vrienden te maken.

Pierpaolo (31)

Ik kom uit Rome, waar ik woonde en mijn studie Business afrondde. Na mijn afstuderen in 2016 besloot ik naar het buitenland te verhuizen op zoek naar nieuwe kansen en kwam ik terecht in Den Haag, waar ik Nederlandse groenten over de hele wereld verkocht.

Met Rotaract Club Scheveningen kan ik mijn bijdrage leveren aan de lokale gemeenschap en elke keer nieuwe input en ideeën ontvangen over heel verschillende onderwerpen, dankzij de multiculturele omgeving van de club.

 Ivan

Oorspronkelijk afkomstig uit Moskou, woonde ik eerder in België en verhuisde ik ongeveer een jaar geleden voor mijn werk naar Nederland. Ik heb IT en management gestudeerd en werk nu bij ING, waar ik een brede IT- en bedrijfswereld help te verbinden. Ik ben lid geworden van Rotaract om lid te worden van een gemeenschap van gelijkgestemde mensen en nieuwe mensen te ontmoeten. Ik werk tot nu toe in verschillende Rotaract-initiatieven, zoals het kappen van bossen of het ondersteunen van organisaties voor kinderen met een handicap, ik geniet er echt van omdat ik mijn bijdrage voel aan een gemeenschappelijk doel
Yildiz (30)

Geboren en getogen in Istanbul, woonde in Milaan voor mijn bachelor Architectuur en verhuisde later naar Nederland voor verdere studie. Momenteel ben ik gevestigd in Delft om te werken als interieurontwerper. Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd geweest om deel uit te maken van een wereldwijde organisatie die om het algemeen welzijn geeft door actie voor het goede – zoals Rotaracts definitie zich manifesteert. Tegelijkertijd geloof ik dat lid zijn bij Rotaract Club een geweldige kans is om betrokken te zijn bij een internationaal netwerk van jonge professionals die kennis kunnen delen en uitwisselen terwijl ze socialiseren in een lokale omgeving.

Gabriela (22)

Geboren en getogen in Bulgarije, ben ik vier jaar geleden naar Nederland verhuisd om verder te studeren. Momenteel doe ik een master Crisis and Security Management aan de Universiteit Leiden in Den Haag. Naast het managen van crises, ben ik gepassioneerd over het maken van een positief verschil door middel van dienstverlening aan de gemeenschap. Ik werd lid van Rotaract Club omdat het me de kans geeft om deel te nemen aan langdurige gemeenschapsprojecten en bij te dragen aan een goed doel. Via Rotaract vond ik een gemeenschap van jonge, ruimdenkende professionals die zich inzetten om anderen te helpen terwijl ze plezier hebben en vrienden maken van over de hele wereld!

 Matias (?)

Geboren in Chili en opgegroeid in het buitenland woon ik de afgelopen 3 jaar in Den Haag. Ik heb mijn MSc gedaan. Bestuurskunde aan de Universiteit Leiden en ik werk momenteel als data-analist in Amsterdam. Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in en betrokken bij gemeenschapsintegratie en het ondersteunen van lokale groepen bij vrijwilligerswerk. Ik geloof in het belang van het geven van hulp en het helpen op alle mogelijke manieren. Ik ben trots lid van Rotaract Scheveningen en streef ernaar om mijn steun te geven aan de rest van mijn team.

 Solene

Geboren in de regio Bordeaux (Frankrijk) verhuisde ik in 2015 voor het eerst naar Nederland om Internationaal Publiekrecht te studeren en had het geluk om te blijven werken voor internationale rechtbanken in Den Haag. Ik ontdekte de Rotaract-organisatie in 2010 tijdens een eenjarige studentenuitwisseling in Nieuw-Zeeland met het Rotary Youth Exchange Program. Deze ongelooflijke kans liet me zien hoe nuttig het is om met mensen uit verschillende landen samen te werken om gemeenschappelijke doelen te bereiken. Deelnemen aan de Rotaract is voor mij een manier om een deel van mijn tijd te besteden aan het helpen van anderen via lokale en internationale projecten terwijl ik deel uitmaak van de grote Rotary-familie.

 Joshua (21)

Ik was al eerder betrokken bij Rotaract als onderdeel van mijn RYE (Rotary Youth Exchange) en later als lid van Rotex uit het district van 1850; daarom vond ik het erg leuk om hier in Scheveningen een Rotaract club te vinden waar ik momenteel studeer. In de voorgaande jaren was ik al erg geïntegreerd in de Rotarian-familie, aangezien zowel mijn moeder als mijn vader Rotarians zijn in het deel van Duitsland waar ik ben opgegroeid. Ik ben blij en enthousiast over het lid worden van deze Rotaract-club en de mogelijkheid om te creëren een lokale en wereldwijde sociale impact met deze prachtige Rotaract Club.

Christo (28)

Ik sluit me aan bij Rotaract om mijn tijd, talenten en vaardigheden in te zetten voor wereldwijde kosten van het verenigen en het ondernemen van positieve actie ten dienste van de mensheid. Ik geloof dat ik via Rotaract actief en tijdig kan bijdragen aan het dienen van de mensheid en het bevorderen van service en goede wil bij mensen en gemeenschappen; een doel waar ik een passie voor heb.