Webinars van dit jaar

Webinars van dit jaar

Dit Rotaryjaar organiseerden we drie informatieve en boeiende webinars voor ons publiek. Elk webinar was gericht op een ander onderwerp en er was een deskundige gastspreker.

Het eerste webinar ging over journalistiek en werd gepresenteerd door Yannick Lambert van de Luxembourg Times. Yannick deelde inzichten in de wereld van de journalistiek en besprak het belang van nauwkeurige berichtgeving en betrouwbare bronnen. Deelnemers leerden over de ethische overwegingen die betrokken zijn bij journalistiek en hoe ze nepnieuws en verkeerde informatie kunnen identificeren.

Het tweede webinar ging over data science en werd gepresenteerd door Juan Gonzales. Juan is een expert in datawetenschap en deelde zijn expertise over het gebruik van data om zakelijke beslissingen te nemen. Het webinar behandelde onderwerpen als datamining, datavisualisatie en voorspellende analyse. Deelnemers leerden over de verschillende soorten gegevens en hoe ze deze effectief kunnen gebruiken om zakelijke doelen te bereiken.

Het derde webinar ging over cybersecurity en werd gepresenteerd door Cristina Stamate. Cristina is een expert op het gebied van cyberbeveiliging en deelde haar inzichten over hoe u uw persoonlijke en professionele informatie online kunt beveiligen. Ze besprak de veelvoorkomende bedreigingen waarmee individuen en bedrijven worden geconfronteerd en hoe ze zich hiertegen kunnen beschermen. Deelnemers leerden over het belang van sterke wachtwoorden, tweefactorauthenticatie en veilig browsen.

Al met al waren deze webinars zeer informatief en boden ze waardevolle inzichten in deze belangrijke onderwerpen. Bezoekers konden vragen stellen en communiceren met de presentatoren, wat zorgde voor een zeer boeiende en interactieve ervaring.