Drink water voor slachtoffers van de aardbeving in Turkije via waterpomp! Rotary Global Grant

Drink water voor slachtoffers van de aardbeving in Turkije via waterpomp! Rotary Global Grant

Schoon Water voor Adiyaman, Turkije – Uw Steun Telt!

Stel je de behoefte van schoon water voor op een gemeenschap na een aardbeving. Global Grant 23-49396 brengt schoon water naar slachtoffers in Adiyaman, Turkije, via een door Rotary gesponsorde stad van containers. Met ons waterzuiveringssysteem dat dagelijks 360.000 liter filtert, verbeteren we niet alleen levensomstandigheden, maar stoppen we ook de verspreiding van ziekten. Dit initiatief zal 5.000 levens veranderen van mannen, vrouwen en kinderen. Het budget voor dit belangrijke werk is $40.974.

Allisyn Lam en Amir Sharitmadari zijn de internationale contacten van de William & Mary Rotaract Club in District 7600. U kunt hen bereiken via +1 571-246-2432 en allisyn.lam16@gmail.com. Met de ervaren Walter Hughes van de Salem Rotary Club, die al 17 jaar leiding geeft aan impactvolle Rotary-projecten, is ons team klaar voor succes.

De Rol van gastheer Rotaract Club wordt vervuld door de Rotaract Club van Istanbul-Adalar, Turkije, in samenwerking met de Rotaract Club van Pierre-Loti Bilgi voor de uitvoering van het project. Yagiz Kiroglu coördineert ter plaatse. Na voltooiing van het project zal de gemeente Adiyaman het waterzuiveringssysteem blijven onderhouden.

Rotaract Scheveningen, een internationale partner, staat op voor District 1600. Samen met Rotary Foundation District 1600 streven we naar essentiële fondsen. Uw actieve deelname is cruciaal. Door bij te dragen aan NL48 ABNA 0443 5116 32 ter name Rotaract Scheveningen met bericht “Donatie Waterpump”. Rotaract Scheveningen wil graag $4.000 inzamelen en de impactvolle waterprojecten binnen District 1600 laten zien.

Jouw steun biedt schoon water en hoop voor Adiyaman. Samen hebben we de kracht om blijvende impact te creëren, levens te veranderen en positieve verandering te stimuleren.

Dank u voor uw steun aan dit belangrijke initiatief. Uw bijdrage heeft enorme betekenis.