Planwagenfahrt RAC Mainz

Vorig jaar hadden we een afvaardiging van RAC Mainz op bezoek in Den Haag; dit jaar was het de beurt aan RAC Scheveningen om een bezoek te brengen aan Mainz. Dit heeft plaatsgevonden in het weekend van 6 juni.

Op vrijdag 5 juni vertrokken we vanuit Den Haag om onze Oosterburen te gaan verblijden met een bezoekje. Na een toch van circa 5 uur over de Deutsche Autobahn, kwamen we aan in Mainz alwaar ’s avonds een kleine wijnproeverij met eten was georganiseerd in Weinhaus Michel. Hier kon alvast van een voorproefje van de regionale wijn worden genoten. Omdat de dag erna nog zwaar genoeg zou worden, besloten we het niet al te laat te maken en nog van een goede nachtrust te genieten (die ons niet werd gegund door de weergoden, aangezien heel Mainz midden in de nacht wakker werd van het onweer…).