35 Jarig bestaan Rotaract Scheveningen

Op zaterdag 10 oktober heeft Rotaract Scheveningen haar 7e lustrum gevierd. Als locatie was gekozen voor het Humanity House in Den Haag. Een warm gezelschap was aanwezig, bestaande uit alumni, leden van Rotaract clubs uit de regio en uiteraard leden van Rotaract Scheveningen zelf.

Tijdens de middag heeft een van de oprichters verteld over de eerste jaren van de club en werd teruggeblikt op de activiteiten door de jaren heen.  Vervolgens konden de aanwezigen een ‘ervaringsreis’ maken door het Humanity House. Een bijzondere tour om te ervaren hoe het is om een ramp of conflict mee te maken en op de vlucht te slaan. En daarnaast een zeer actueel onderwerp dat iedereen erg aanspraak. Tot slot van het informatieve gedeelte was er een intellectuele uitdaging in de vorm van een pubquiz. Vier teams beantwoordden vragen over wereldproblematiek, recente conflicten, muziek en film, alles gerelateerd aan het Humanity House. Een van de teams ging naar huis met een mooie beker.

Al met al was het een boeiende en gezellige middag!