Een avondje Festival Classique

Afgelopen weekend op 11 juni heeft Rotaract Den Haag – Scheveningen achter de schermen geassisteerd bij Festival Classique. In de grote zaal van het Kurhaus werd het concert NTR – Podium aan Zee uitgevoerd door het Residentie Orkest onder leiding van dirigent Andrew Grams, waarin geselecteerde stukken uit de voorstelling Urban Jungle ten gehore werden gebracht. De voorstelling bestond uit een aantal bekende muziekstukken, zoals Adagio for Strings van Barber, de Dance Macabre van Saint-Saëns en delen uit West Side Story van Bernstein. De muziek werd gecombineerd met videoinstallatie kunst en optredens van diverse dansgroepen. Op tv was de gehele avond live te volgen via NPO2.

Onze werkzaamheden bestonden uit het verwelkomen van de gasten, hen naar de zaal leiden en de garderobe bemannen. Gelukkig hebben we tussendoor ook nog wat van de muziek kunnen genieten!

Het Festival Classique duurt nog tot en met 19 juni. Voor meer informatie, zie www.festivalclassique.nl