Rotaract en Stichting Present Den Haag

Op 7 april hebben we Stichting Present Den Haag geholpen met het opruimen bij een aanstaande moeder thuis. Stichting Present is een stichting die activiteiten organiseert voor groepen, over het algemeen activiteiten die slechts één keer plaatsvinden, en dus makkelijker te behappen zijn. Werkzaamheden worden bij de Stichting Present vanuit het sociale veld aangedragen, waarna er gekeken wordt of er een groep beschikbaar is om het werk te gaan doen.

Zo ook voor ons op 7 april. Het werk bestond uit het helpen van een aanstaande moeder met het opruimen van de woning en de berging. Door omstandigheden komt ze hier zelf niet aan toe. Bij binnenkomst splitsten we op in twee groepen; de eerste groep hielp in de woning met schoonmaken en sorteren, de tweede groep ging in de berging aan de slag om deze op en uit te ruimen. Bij deze werkzaamheden werden artikelen gesorteerd naar bewaren, doneren of weggooien. Aan het eind van de dag was het resultaat er zeker naar, een opgeruimdere woning en berging. Met een goed gevoel kon genoten worden van de rest van de dag en het mooie weer.

Wegens privacy, hebben wij geen foto’s van deze activiteit.