Carnaval bij Ipse de Bruggen

Oké, carnaval was eigenlijk pas over twee weken, maar bij stichting Ipse de Bruggen konden ze daar niet op wachten! Speciaal voor de bewoners organiseerden ze met Rotaract Scheveningen de carnavalsmiddag in de grote zaal. En wat voor middag! Carnavalsvereniging de Jolige Druif kwam langs met show en spektakel en boerenkapel de Prometoeters zorgde voor de livemuziek. En wij mochten opruimen!

Na wat gehannes bij het opblazen van de ballonnen en het draperen van de slingers werden we overdonderd door de intocht van de blaaskapel in de aula van het hoofdgebouw. Alle knallers kwamen voorbij: Toeter, Paard in de Gang, de Snollebollekes en ander zuidelijke repertoir. En met als uitsmijter natuurlijk de polonaise, die de zaal omtoverde tot een grote draaikolk.

Moe en met de hits nog na-neuriend gingen we terug naar Den Haag. Topfeestje!