Voedselartikelen inzamelen voor de lokale voedselbank

Voedselartikelen inzamelen voor de lokale voedselbank

Op 29 mei hebben leden van onze club samen met leden van Rotary Scheveningen deelgenomen aan de door Schappelijk georganiseerde inzamelingsactie.

De Sociale Winkel Schappelijk biedt extra hulp aan de inwoners van Scheveningen, die zich in een netelige financiële situatie bevinden. Daarom krijgen mensen die onvoldoende inkomen hebben om in de basisbehoeften te voorzien en die een beroep doen op de Voedselbank in Nederland, wekelijks een voedselpakket als hulp. Schappelijk doet echter iets extra’s en biedt deze mensen de mogelijkheid om daadwerkelijk zelf te kiezen wat ze willen ‘kopen’.

Leden van Rotaract Scheveningen, Rotary Scheveningen en Schappelijk werden geplaatst bij drie verschillende supermarkten in Scheveningen. De hele dag door werden met hulp van bewoners maar liefst 200 kratten met houdbare producten ingezameld en gedoneerd!

We willen iedereen bedanken die heeft meegewerkt aan deze activiteit en heeft gedoneerd!