Weekend met Lokale Stadsboerderij en Voedselbank

Weekend met Lokale Stadsboerderij en Voedselbank

Afgelopen weekend hebben leden van onze club geholpen met 2 activiteiten.

De eerste was bij de plaatselijke stadsboerderij, Stadsboerderij Schildershoeve, waar we bloemen hebben geplant en een vliegtuigschommel hebben geïnstalleerd waar kinderen plezier mee kunnen hebben, nu de lente er is. De mensen die op de boerderij werkten waren blij met het resultaat!

De tweede activiteit was het inzamelen van houdbare artikelen voor een sociale winkel in Scheveningen, Schappelijk. De Sociale Winkel Schappelijk biedt extra hulp aan de inwoners van Scheveningen, die zich in een netelige financiële situatie bevinden. Leden van Rotaract Scheveningen, Rotary Scheveningen en Schappelijk werden geplaatst bij 5 verschillende supermarkten nabij het Scheveningse strand. Met hulp van de bewoners hebben we 235 kratten met houdbare producten kunnen verzamelen.