HEERLIJK ONTBIJT VOOR EEN GOEDE DOEL: ONZE CLUB ONDERSTEUNDE ROTARY HONDURAS HURRICANE RELIEF!

HEERLIJK ONTBIJT VOOR EEN GOEDE DOEL: ONZE CLUB ONDERSTEUNDE ROTARY HONDURAS HURRICANE RELIEF!

We maakten het!! Vanmorgen heeft onze club Rotaract Scheveningen 10 ontbijten bezorgd door heel Den Haag ter ondersteuning van de Rotary Honduras Hurricane Relief! Via ons initiatief ‘Solidariteitsontbijt’ hebben we geld ingezameld voor gezinnen die zijn getroffen door de orkanen Eta en Iota in Honduras.

In samenwerking met de lokale Rotary club van Roatan (een eiland in Honduras), was ons doel om fondsen te verzamelen die voedselzakken zullen verstrekken aan gezinnen in nood in Honduras.

Hoe hebben we dat voor elkaar gekregen? Onze ongelooflijke Italiaanse chef-kok heeft, met de hulp van onze clubleden en vrijwilligers, ontbijten bereid die werden bezorgd bij iedereen die zich had aangemeld om deel te nemen aan ons initiatief. In totaal begonnen 24 mensen hun zondag met een heerlijk ontbijt!

We hebben niet alleen bijgedragen aan een goed doel, maar hebben ook veel plezier gehad met het bereiden en bezorgen van de ontbijtjes. En al het warme ‘dankjewel’ en de glimlach die we ervoor terug ontvingen … kan niet in woorden worden beschreven!

Een dikke merci aan iedereen die heeft deelgenomen aan ons solidariteitsontbijt! Samen kunnen we bergen verzetten!

En als je al spijt hebt dat je dit heerlijke evenement hebt gemist, maak je geen zorgen! Voor het nieuwe jaar hebben we nog veel meer activiteiten gepland!

Voor nu, geniet van de feestdagen!